ProjectWeWork ARK HILLS


CO-WORKING OFFICE



Client : WeWork Japan
Location : Roppongi, Minato-ku, Tokyo, Japan
Program : Co-Working Office, Lounge, Cafeteria
Area : 3900 sqm

Scope : Design Development, Construction Drawings, Architect of Record

Year : 2017
Status : Completed
Project Team : Martin van der Linden, Ayumu Ota, Dhruv Kohli, Romane Negre
General Contrator : Mori Building Co. Ltd.

Photos : WeWork 

WeWork Ark Hills South project we designed is located next to the Roppongi Ichome station. This co-working space features a karaoke room, game room as well an internal staircase. This staircase connects the two 1800m2 office floors.
We were instrumental in having the staircase designed and installed within the space, which despite a very tough schedule and complicated fire-regulations was implemented within the deadline of opening.



Mark
© van der Architects Japan K.K. All rights reserved.